Unija Borilačke Vještine

KLUB BORILAČKI VJEŠTINA U ŽIVINICAMA

Programi

Programi

Mali Prvaci
3.5 – 7 Godina
Naši časovi za male prvake su pozitivni, ohrabrujući i daju priliku za opuštanje na konstruktivan način. Djeca su fokusirana, vrijedna i uče kako da poštuju i slušaju upustva. Instruktori su strpljivi, puni entuzijazma i pokazuju da im je stalo da pomognu djeci.

Ovaj program je podijeljen u odgovarajuče borilačke vještine koje pomažu u razvijanju fizičkih sposobnosti, ravnoteže i koordinacije. Naš način treniranja će pomoći djeci da ojačaju svoje tijelo u kompletu. A ono što je najvažnije u njihovim godinama – oni će se fino provesti!

Djeca
7 – 13 Godina
Nastava u „Unija Borilačke Vještine“ je dizajnirana da daje djeci vještine koje su im potrebne da postanu uspešni tinedžeri. Strukturirani plan i program pomaže im da nauče kako da postave ciljeve, prevladaju prepreke, i da istinski osjetite uzbuđenje zbog uspjeha. Naučit će da im se stvari u životu ne daju bez zasluge, i to je vitalna lekcija.

Vještine u učionici su kombinacija visoko energetske borilačke vještine kako bi održali uzbuđenje i progresivan pristup modernim samoodbranama. Svake sedmice oni će naučiti vještine da se brane protiv fizičkih napada. Bit će i obuka o tome kako se suprostaviti nasilniku. Ova vrsta treninga je obavezna za djecu da bi uspjeli u modernom svijetu.

Odrasli
13+ Godina
Mnogi odrasli koji razmišljaju o borilačkim vještinama imaju dva pitanja.
Mogu li ja ovo raditi da se nepovrijedim?
Mogu li ja ovo raditi, a da se neosramotim?

Naš sistem ima preko 30 godina iskustva sa predavanjem časova za odrasle. Svi instruktori razumiju da je velika razlika između predavanja djeci i odraslim. Svaki naš instruktor je proveo mnogo godina da nauči te razlike i kako najbolje i najsigurnije predavati odraslim. Kroz poštovanje, pažnju i pozitivnu atmosferu svi učenici se mogu lijepo provesti, nešto naučiti, malo se opustiti i na kraju biti zdraviji pshički i fizički.